סלט פסטה עם גבינה כחולה, פטריות ותרד
גבינה כחולה, פטריות וסלט פסטה תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 682 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו פטריית כפתורים, חרדל דיז'ון, כוס שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: פסטה עם רוטב תרד גבינה כחולה, סלט תרד גבינה כחולה, ו סלט תרד וגבינה כחולה.
הוראות
לנער או להקציף יחד שמן, חומץ, חרדל, ומיץ לימון כדי ליצור תחליב.
לשטוף, לטוות יבש, דק קוצצים את עלי התרד.
לטגן עד מכרז בשמן זית, תרסיס בישול, או להשתמש במחבת nonstick. לסחוט עם לימון מן הפרי ומלח קל במהלך תהליך הבישול.
מברישים לכלוך מפטריות. פרוסה דק.
מסננים ביסודיות, לשלב עם תרד.
מוסיפים חצי מתערובת הרוטב לסלט.
מערבבים את החצי השני של רוטב הסלט לתוך פסטה rotini קר.
מערבבים תרד, פטריות, ופסטה.
צמרמורת במשך כמה שעות, לפחות שלוש עד ארבע. למעלה עם גבינה כחולה ופקאנים לפני ההגשה.