קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות36
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה עם טונה, סלרי, שעועית לבנה וזיתים

סלט פסטה עם טונה, סלרי, שעועית לבנה וזיתים
סלט פסטה עם טונה, סלרי, שעועית לבנה וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.16 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 726 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מיץ לימון, מלח כשר, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמנת החמוצה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 91%. נסו פסטה פומודורו עם שעועית לבנה וזיתים, פסטה פומודורו טרייה, שעועית לבנה וזיתים, ו סלט שעועית לבנה עם סלרי ונענע (ולפעמים טונה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים כשהתווית מכוונת; מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים לקערה עם הפסטה את הטונה, הסלרי, השעועית הלבנה והזיתים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנהשעועית לבנה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
הקציפו בקערה את המיונז, השמנת החמוצה, מיץ הלימון, עשבי התיבול והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים מעל את סלט הפסטה וזורקים לציפוי. מתבלים במלח ופלפל. מצננים עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
צילום: קאנג קים