סלט פסטה עם עגבניות, ארוגולה, צנוברים ורוטב עשבים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלט פסטה עם עגבניות, ארוגולה, צנוברים ורוטב עשב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 715 קלוריות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, מיונז, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה עוף פסטו בגריל עם עגבניות מיובשות, ארוגולן וצנוברים, פסטה עם ארוגולה פסטו, עגבניות מיובשות ומתכון צנוברים, ו סלט פסטה עם עגבניות, זיתים קלמתן וצנוברים קלויים.
הוראות
בצלחת עוגה, טוסט 3 כפות של צנוברים עד מוזהב קל וריחני, על 5 דקות. להפריש להתקרר.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את fusilli עד שזה אל דנטה.
מסננים את הפסטה ולשטוף אותו מתחת למים קרים, ולאחר מכן לנקז שוב; להעביר לקערה גדולה.
בינתיים, במעבד מזון, לשלב את כוסברה עם בזיליקום, אורגנו ושום ודופק עד קצוץ גס.
מוסיפים את המיונז, שמן זית, מיץ לימון ואת 1/4 כוס הנותרים של צנוברים ולעבד עד חלקה. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל.
לזרוק את fusilli עם צנוברים קלויים, ארוגולה, עגבניות, בצל אדום ואת ההלבשה עשב. מתבלים את סלט הפסטה במלח ופלפל ומגישים.