סלט פסטה עשבי תיבול איטלקי
זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. וזה די גרוע. נסו סלט פסטה עשבי תיבול איטלקי, רוטב סלט עשבי תיבול איטלקי, ו סלט ירקות ועשבים איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות. לשטוף עם מים קרים; לנקז.
מערבבים רוטב עגבניות, רוטב, בזיליקום ואורגנו בכוס גדולה או קערת פלסטיק.
להוסיף פסטה ושאר החומרים; לזרוק. מכסים ומקררים כ 2 שעות עד צונן אבל לא יותר מ 24 שעות.