סלט פסטה Campanelle עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו פסטה קמפנל, טונה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. נסו פסטה קמפנל עם טונאן ועגבניות, פסטה קמפנל עם חמאת פטרוזיליה, ו פסטה קמפנל עם גבינת בוראטה ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
4
מסננים ושומרים על כוס 1 של מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מים
5
במחבת 14 אינץ', חום 1/4 כוס שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
7
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות עד ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
שום
8
מוסיפים את הטונה למחבת, באמצעות מזלג, לשבור לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
טונה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את עגבניות שרי, לבבות ארטישוק, צלפים, טימין. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות מתחילים להתרכך, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק
עגבניות שרי
עגבנייה
צלפים
טימין
10
מוסיפים את הפסטה, את שאר 1/4 כוס שמן זית ואת הפטרוזיליה. לזרוק עד שכל החומרים מצופים, הוספת קצת מי פסטה, במידת הצורך, כדי לדלל את הרוטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מים
שמן זית
פטרוזיליה
פסטה
רוטב
11
מעבירים את הפסטה לקערת הגשה ומגישים בחום או בטמפרטורת החדר.