סלט פסטה קמפנל
סלט פסטה Campanelle עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו פסטה קמפנל, טונה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. נסו פסטה קמפנל עם טונאן ועגבניות, פסטה קמפנל עם חמאת פטרוזיליה, ו פסטה קמפנל עם גבינת בוראטה ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מסננים ושומרים על כוס 1 של מי הפסטה.
במחבת 14 אינץ', חום 1/4 כוס שמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות עד ארומטי.
מוסיפים את הטונה למחבת, באמצעות מזלג, לשבור לחתיכות.
מוסיפים את עגבניות שרי, לבבות ארטישוק, צלפים, טימין. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות מתחילים להתרכך, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הפסטה, את שאר 1/4 כוס שמן זית ואת הפטרוזיליה. לזרוק עד שכל החומרים מצופים, הוספת קצת מי פסטה, במידת הצורך, כדי לדלל את הרוטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים את הפסטה לקערת הגשה ומגישים בחום או בטמפרטורת החדר.