סלט פסטה תרד דורש מסביב 2 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-338 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך רוטב סלט, גבינת פטה, פסטה farfalle, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו סלט פסטה תרד, סלט פסטה תרד, ו תרד עניבת פרפר סלט פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, לבשל פסטה עד אל דנטה, לשטוף מתחת למים קרים ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בקערה גדולה, לשלב את הפסטה, תרד, גבינה, בצל אדום וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירס
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מקציפים יחד את רוטב הסלט, שום, מיץ לימון, מלח שום ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
יוצקים מעל סלט וזורקים. מקררים במשך 2 שעות ומגישים מקורר.