סלט פריזי עם גבינה כחולה, בייקון ואגוזי לוז
אם יש לך פריזי, אגוזי לוז, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט פריזי עם גבינה כחולה, בייקון ואגוזי לוז, סלט אגס ופריזי עם בייקון וגבינה כחולה, ו פריזה וסלט ענבים עם וריוס וגבינה כחולה.
הוראות
מניחים 1 עד 2 כפות שמן זית במחבת גדולה.
מוסיף את הבייקון לחתוך ולהביא לחום בינוני גבוה. מבשלים את הבייקון עד שהוא הפך חום ופריך והרבה שומן כבר שניתנו. זה דבר טוב!
מניחים את הבייקון ואת השומן לתוך קערה גדולה מספיק כדי להתאים את כל החומרים.
מוסיפים את החומץ והגבינה הכחולה ומערבבים לשלב. מתבלים במלח.
מוסיף את הפריזי בעדינות לזרוק לשלב. אם קצת יותר שמן או חומץ יש צורך לעשות זאת במרווחים קטנים וטעם כמו שאתה הולך. הסלט צריך להיות מתובל היטב לבוש אבל לא רטוב. מחלקים את הסלט על 4 צלחות הגשה בודדות.
מפזרים עם אגוזי לוז קצוצים.