סלט פריקו נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 696 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רסק אנשובי, שמן זית, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו סלט שרימפס ואבוקדו עם שבבי פריקו, סלט טרי-קולור עם קרקרים וקיסר, ו פריקו Caldo (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את הרוטב: בקערה קטנה, למזג את כל החומרים ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הפוך את הסלט: בסיר בינוני, לכסות את תפוחי האדמה עם מים קרים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להרתיח עד מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מסננים ולתת מגניב מעט. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
במחבת גדולה לא מגיבה, חם 1/2 כפות של שמן זית על חום גבוה. כאשר השמן חם, מוסיפים את הפטריות בשכבה זוגית ומבשלים ללא הפרעה עד להשחמה על הקרקעית, כ -3 דקות. הפחת את החום לגובה בינוני, מתבלים במלח ופלפל עד למכרז, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את החמאה, שום ושאלות, מפחיתים את החום נמוך בינוני ומבשלים, ערבוב, עד שאלות הוא רך, על 4 דקות. לגרד את הפטריות על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
6
הגדר את המחבת על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן וכאשר הוא חם מאוד, מוסיפים את תפוחי האדמה בשכבה אפילו. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים ללא הפרעה עד חום בתחתית, כ 4 דקות. הפעל את תפוחי האדמה ומערבבים את הפטריות.
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
10
לחמם מחבת בינונית על חום מתון במשך 1 דקה. למדוד 1/3 כוס גבינה מגוררת ומפזרים אותו למחבת בסיבוב 6 אינץ'. מבשלים את הגבינה עד שהוא נמס והופך דיסק שחום קל, על 4 דקות. שחרר את פריקו מן המחבת ולהחליק אותו על צלחת כדי להתקרר; זה יהיה פריך כפי שהוא מתקרר. חזור על ביצוע 7 דיסקים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הגדר 4 דיסקים פריקו על משטח עבודה. לחמם את תפוחי האדמה ואת הפטריות במחבת ולכפות את התערובת באופן שווה על הדיסקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
טפטוף על 1/2 כף של ההלבשה על כל מנה העליון עם דיסק פריקו שני. עם סכין חדה גדולה, רבע כל פריקו מלא.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
13
בקערה גדולה, לזרוק את גרגיר הנחלים ואת רדיקיו ביסודיות עם ההלבשה הנותרת. תלולית הירוקים על 4 צלחות גדולות ולסדר פריקו לרבעים על גבי כל סלט.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
מים בתוספת 2 כפות מלח
ירוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מגישים מיד עם סכין ומזלג.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
15
הפוך קדימה: מילוי תפוחי אדמה ופטריות ודיסקי פריקו יכולים לעמוד בטמפרטורת החדר עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
16
המלצת יין: לבן פשוט אך אופייני הוא הבחירה הטובה ביותר. חפשו פינו בלאן מאלזס, כגון לוסיין אלברכט פינו בלאן ד 'אלזס (Lucien Albrecht Pinot Blanc D' Alsace) משנת 1994, או פינו גרי מאורגון, כמו אחוזת קינג משנת 1994.