סלט צדפות ותרד עם רוטב חם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.46 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 244 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם תרד לתינוק, פלפל, כמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. עם כפית ציון 52%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט צדפות ותרד עם רוטב חם, סלט צדפות ותרד עם רוטב צ'ילי וניל, ו סלט תרד עם רוטב בייקון חם.
הוראות
1
מבשלים בייקון במחבת גדולה עד שהוא פריך; מוציאים ומסננים על מגבות נייר, ושומרים טפטופים במחבת. מטגנים שאלוט ושום בטפטופים חמים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
2
הסר שאלוט ושום.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
3
מסננים שמן מהמחבת, שומרים 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מחממים 1 כפית שמן שמור על אש בינונית-גבוהה. מבשלים צדפות בקבוצות 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
שמן בישול
5
הסר צדפות מהמחבת; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים פלפל אדום ו -7 המרכיבים הבאים. מערבבים, משחררים חתיכות חומות מתחתית המחבת. מבשלים כ -5 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
ירק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים בייקון וצדפות; מבשלים עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
בייקון
8
מניחים תרד בקערת סלט גדולה, וזורקים עם צדפות ורוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
תרד
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מגישים מיד.
10
הערת יין: "דומדצ' נט ורנר ריזלינג (2 דולר
מרכיבים שתצטרך
ריזלינג
יין
11
מגרמניה או שאטו ד ' אורשוויהר ריזלינג רנגן (3 דולר
מרכיבים שתצטרך
ריזלינג
12
מ (אלזס) צרפת הם מרים. יינות אלה מסתדרים נפלא עם בייקון ופירות ים - לעתים קרובות יותר מוכנים יחד ממה שאפשר לחשוב. היין יביא איזון גוף למנה."- פרנקלין פרגוסון, מנהל יין ומנהל בר, מסעדת סיטרין, לוס אנג ' לס, קליפורניה.
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות עבור צדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. אתה יכול לנסות סנטן אמה שמורת שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שרדונה רזרבה הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופירות תשוקה יחד עם נגיעות של דבש וניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים ורטבים שמנוניים, פירות ים וסרטנים בגריל. אידיאלי גם לבשר לבן וגבינות בוגרות.