סלט צדפות ותרד עם רוטב חם
סלט צדפות ותרד עם רוטב חם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.46 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 244 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם תרד לתינוק, פלפל, כמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. עם כפית ציון 52%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט צדפות ותרד עם רוטב חם, סלט צדפות ותרד עם רוטב צ'ילי וניל, ו סלט תרד עם רוטב בייקון חם.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה עד שהוא פריך; מוציאים ומסננים על מגבות נייר, ושומרים טפטופים במחבת. מטגנים שאלוט ושום בטפטופים חמים עד שהם רכים.
מסננים שמן מהמחבת, שומרים 1 כפית.
מחממים 1 כפית שמן שמור על אש בינונית-גבוהה. מבשלים צדפות בקבוצות 3 עד 4 דקות.
הסר צדפות מהמחבת; מניחים בצד.
מוסיפים פלפל אדום ו -7 המרכיבים הבאים. מערבבים, משחררים חתיכות חומות מתחתית המחבת. מבשלים כ -5 דקות או עד שהירקות רכים.
מוסיפים בייקון וצדפות; מבשלים עד לחימום.
מניחים תרד בקערת סלט גדולה, וזורקים עם צדפות ורוטב חם.
הערת יין: "דומדצ' נט ורנר ריזלינג (2 דולר
מגרמניה או שאטו ד ' אורשוויהר ריזלינג רנגן (3 דולר
מ (אלזס) צרפת הם מרים. יינות אלה מסתדרים נפלא עם בייקון ופירות ים - לעתים קרובות יותר מוכנים יחד ממה שאפשר לחשוב. היין יביא איזון גוף למנה."- פרנקלין פרגוסון, מנהל יין ומנהל בר, מסעדת סיטרין, לוס אנג ' לס, קליפורניה.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות עבור צדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. אתה יכול לנסות סנטן אמה שמורת שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![סנטה אמה שמורת שרדונה]()
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שרדונה רזרבה הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופירות תשוקה יחד עם נגיעות של דבש וניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים ורטבים שמנוניים, פירות ים וסרטנים בגריל. אידיאלי גם לבשר לבן וגבינות בוגרות.