סלט צלופן-אטריות עם חזיר צלוי הוא חלב חינם ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, עלי נענע, שעועית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. נסו סלט צלופן-אטריות עם חזיר צלוי, אטריות צלופן וסלט ירקות, ו איך לבשל: זכוכית (צלופן) סלט אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים חזיר לאורך התבואה לרצועות ארוכות 1 1/2-עד 2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
דגנים
חזיר
2
הסר וזרוק כל גיד אבל לא לקצץ שומן.
3
להעביר חזיר שקית פלסטיק sealable גדול. מערבבים יחד מרכיבים חזיר הנותרים בקערה קטנה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
קערה
4
הוסף חזיר ולהפוך מעיל, ולאחר מכן לסחוט את התיק כדי לחסל אוויר רב ככל האפשר ולאטום. חזיר מרינט, צונן, לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 2
מרכיבים שתצטרך
חזיר
5
לשים מתלה תנור בשליש התחתון של תנור מחממים תנור ל 191°. לשים 1/2 מים אינץ 'במחבת קלייה 13 על ידי 9 אינץ' ומניחים מתלה מתכת על פני החלק העליון של המחבת (מתלה לא צריך לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
6
הסר חזיר מן המרינדה, הזמנת מרינדה, ולסדר רצועות חזיר 1 אינץ ' בנפרד על מתלה. צלי בתנור 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
חזיר
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
בינתיים, להביא מרינדה לרתיחה בסיר 1-ליטר, ואז להרתיח 1 דקה (מרינדה עשויה להיראות מקושקשת).
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
הסר מהחום.
9
מברשת שני הצדדים של חזיר עם קצת מרינדה וצלי 10 דקות יותר. בנדיבות מברשת שני הצדדים של חזיר עם מרינדה שוב צלי, צלי 2 או 3 פעמים, 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
חזיר
10
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400°f חזיר צלוי עד רצועות הם בצבע מהגוני ומקורמלים על הקצוות, 10 עד 15 דקות יותר (חזיר צריך לצלות במשך סך של כ 50 דקות).
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
חזיר
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רדיד אלומיניום
1
מערבבים יחד את כל מרכיבי ההלבשה בבלנדר עד לקבלת חלקה. מערבבים לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
1
משרים אטריות במים קרים כדי לכסות עד גמיש, על 15 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
2
חותכים אטריות לשניים עם מזמרה במטבח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
מבשלים שעועית בסיר 5 עד 6 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד פריך במכרז, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
העברה עם רחפן או כף מחוררת לקערה גדולה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, שמירה על נוזל בישול בסיר.
מרכיבים שתצטרך
מים
קרח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
Skimmer
קערה
סיר
5
שעועית ניקוז יבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
6
להחזיר שעועית בישול נוזלי לרתיחה, ואז לבשל אטריות, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד רק רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
7
מסננים אטריות במסננת ולשטוף מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
8
לנקז אטריות שוב, ואז להתפשט על מגבות נייר יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
1
חותכים כמו חזיר ככל הרצוי לסלט על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דגנים
חזיר
2
לזרוק אטריות עם 1/4 כוס רוטב בקערה. לזרוק שעועית ארוכה עם 2 כפות רוטב בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
שעועית
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מסדרים בשר חזיר, אטריות, שעועית, ומרכיבים סלט הנותרים על מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
שעועית
חזיר
4
טפטוף עם קצת רוטב ומגישים נשאר ההלבשה בצד.
1
* אתה יכול להחליף בשר חזיר tenderloin עבור התחת חזיר.* ההלבשה יכול להתבצע 1 יום קדימה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* עוצמת הטעם נמוגה כאשר חזיר הוא פרוס, אז לחתוך אותו לפי הצורך. חזיר Unsliced שומר, עטוף בנייר כסף ומקורר, עד 3 ימים, או קפוא, עטוף בחוזקה בניילון נצמד והניח בשקית ניילון אטומה, עד 1 חודש.