סלט קוב חורף
סלט קוב החורף הוא מתכון אמריקאי המגיש 4. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 4 אוהדים. גשו לסופר וקנו דבש נקי, חרדל דיז'ון, ביצים קשות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חורף. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט קוב חורף עם רוטב פרגים, סלט קוב באביב עם ויניגרט בזיליקום פטל + סלט צנצנת מייסון, ו סלט קוב.
הוראות
מטגנים את הבייקון עד פריך מבושל דרך, אז מאוד קוצצים גס.
כדי להפוך את הרוטב, לערבב את שמן זית, חומץ, חרדל ודבש עם 1 כפות מים וכמה תיבול. שמור 2 כפות במקרר לסלט אחר (ראה 'הולך טוב עם'). מערבבים את בצל האביב לתוך שאר ההלבשה.
השתמש בחסה וסלרי קצוצים כבסיס, ולאחר מכן לארגן את הבייקון, עוף, גבינה כחולה וביצים קשות על גבי טפטוף על הרוטב.
מגישים עם לחם, אם אתה רוצה.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הם הבחירה העליונה שלי לסלט קוב. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.