סלט קוסקוס עם ויניגרט עגבניות מיובש
סלט קוסקוס עם ויניגרט עגבניות מיובש עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 235 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חומץ יין, ציפורן שום, בצל סגול, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט רומיין עם ויניגרט עגבניות מיובשות, סלט תרד עם ויניגרט עגבניות מיובשות, ו סלט אספרגוס עם עגבניות מיובשות שמש ויניגרט לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פלפל על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.
מטגנים 5 סנטימטרים מחום (עם דלת תנור חשמלית פתוחה חלקית) כ 5 דקות בכל צד או עד שלפוחיות.
מניחים את הפלפל בשקית ניילון כבדה מסוג zip-top; לאטום ולתת לעמוד 10 דקות כדי לשחרר את העור. לקלף פלפל; להסיר ולהשליך זרעים. קוביות פלפל ובצל; לקלף, זרע, מלפפון קוביות. הניחו ירקות בצד.
להקציף שמן הבא 5 מרכיבים בקערה קטנה.
מבשלים חרדל וכמון זרעים במחבת קטנה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד קלוי; מיד לערבב לתוך תערובת שמן.
מוסיפים עגבניות וכוסברה, מערבבים היטב את הרוטב.
להביא מים הבא 3 מרכיבים לרתיחה בסיר; מערבבים בקוסקוס.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות או עד הנוזל נספג.
מעבירים לקערה הגשה; מערבבים בירקות חתוכים לקוביות.
טפטוף עם רוטב; לזרוק בעדינות.