סלט קינואה ותפוחי אדמה סגולים
סלט תפוחי אדמה קינואן וסגול עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם צוף אגבה, תפוחי אדמה פרואניים סגולים, אפונה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 89%. ציון זה נהדר. נסו סלט תפוחי אדמה סגול, סלט תפוחי אדמה סגול, ו סלט סטייק וסגול-תפוחי אדמה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני עם מספיק מים קרים כדי לכסות את תפוחי האדמה ב -2 סנטימטרים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד שהם רכים, 12 עד 15 דקות.
מסננים במסננת ומניחים בצד להתקרר.
לקינואה: בסיר גדול או בתנור הולנדי, הביאו את מרק העוף, הקינואה והשום לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהנוזל נספג והקינואה רכה, כ -20 דקות.
מסירים את התבנית מהאש ומניחים לנוח 5 דקות.
מוציאים את השום וזורקים. בעזרת מזלג מקציפים את הקינואה ומניחים בקערת הגשה גדולה.
מוסיפים את האפונה ואת תפוחי האדמה המבושלים.
לרוטב: במעבד מזון שלבו את הזיתים, האורגנו, השמן, צוף האגבה, מיץ הליים, המלח והפלפל. מערבבים עד שמנמנים.
יוצקים את הרוטב על הקינואה וזורקים היטב עד לציפוי.