קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

סלט קינואה ותפוחי אדמה סגולים

סלט קינואה ותפוחי אדמה סגולים
סלט תפוחי אדמה קינואן וסגול עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם צוף אגבה, תפוחי אדמה פרואניים סגולים, אפונה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 89%. ציון זה נהדר. נסו סלט תפוחי אדמה סגול, סלט תפוחי אדמה סגול, ו סלט סטייק וסגול-תפוחי אדמה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני עם מספיק מים קרים כדי לכסות את תפוחי האדמה ב -2 סנטימטרים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד שהם רכים, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
מסננים במסננת ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
לקינואה: בסיר גדול או בתנור הולנדי, הביאו את מרק העוף, הקינואה והשום לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהנוזל נספג והקינואה רכה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
4
מסירים את התבנית מהאש ומניחים לנוח 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוציאים את השום וזורקים. בעזרת מזלג מקציפים את הקינואה ומניחים בקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
6
מוסיפים את האפונה ואת תפוחי האדמה המבושלים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
לרוטב: במעבד מזון שלבו את הזיתים, האורגנו, השמן, צוף האגבה, מיץ הליים, המלח והפלפל. מערבבים עד שמנמנים.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
יוצקים את הרוטב על הקינואה וזורקים היטב עד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות