קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

סלט קינואה ותפוחי אדמה סגולים

סלט קינואה ותפוחי אדמה סגולים
סלט תפוחי אדמה קינואן וסגול עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם צוף אגבה, תפוחי אדמה פרואניים סגולים, אפונה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 89%. ציון זה נהדר. נסו סלט תפוחי אדמה סגול, סלט תפוחי אדמה סגול, ו סלט סטייק וסגול-תפוחי אדמה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני עם מספיק מים קרים כדי לכסות את תפוחי האדמה ב -2 סנטימטרים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד שהם רכים, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסננים במסננת ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
לקינואה: בסיר גדול או בתנור הולנדי, הביאו את מרק העוף, הקינואה והשום לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהנוזל נספג והקינואה רכה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
שום גויה®שום גויה®
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מסירים את התבנית מהאש ומניחים לנוח 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוציאים את השום וזורקים. בעזרת מזלג מקציפים את הקינואה ומניחים בקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את האפונה ואת תפוחי האדמה המבושלים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
לרוטב: במעבד מזון שלבו את הזיתים, האורגנו, השמן, צוף האגבה, מיץ הליים, המלח והפלפל. מערבבים עד שמנמנים.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
יוצקים את הרוטב על הקינואה וזורקים היטב עד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות