סלט קינואה ים תיכוני נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך בצל, מלפפון, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט קינואה ים תיכוני, סלט ים תיכוני עם קינואה, ו סלט קינואה ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים את הקינואה והמים לרתיחה, להפחית את הטמפרטורה בינונית-נמוכה ומבשלים, מכוסה, עד הנוזל נספג, על 15 דקות, ולתת לשבת מכוסה במשך 5 דקות לפני נותן לו להתקרר.בינתיים, להכין את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מערבבים את הקינואה, עגבניות, מלפפון, בצל אדום, זיתים, פטה וחומוס ולזרוק בתערובת של מיץ לימון, שמן, אורגנו, שום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות