סלט קינואה עם קישואים בגריל, פטה, ו Poblanos
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט קינואה עם קישואים בגריל, פטה, ו Poblanos. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא חומץ יין, קישואים, פלפלים poblano, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Poblanos ממולא קינואה עם רוטב Romesco בגריל, תירס בגריל & סלט קישואים עם פטה, ו סלק בגריל, קינואה, סלט פטה (+קיץ ירקות השראה צלייה).
הוראות
בסיר בינוני, להביא מים ומלח לרתיחה.
להוסיף קינואה, מערבבים, ואז להפחית לרתיחה. מבשלים עד שהמים נספגים, כ -15 דקות.
להעביר קינואה לקערה גדולה.
מחממים גריל גז בחום בינוני. מברשת קלה קישואים ו poblanos עם שמן זית.
מניחים ירקות על גריל וגריל עד רך חרוך קלות על הקצוות, כארבע דקות לכל צד.
העברת ירקות בגריל ללוח חיתוך לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'. לזרוק עם קינואה.
מוסיפים פטה, בצל ירוק וכוסברה ומערבבים לשלב.
בקערה קטנה, לטאטא יחד חומץ יין אדום ושמן זית עד emulsified.
יוצקים ויניגרט מעל קינואה וזורקים לשלב. סלט העונה עם מלח ופלפל ומגישים.