סלט קיסר אני
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם חרדל טחון, שמן זית כתית מעולה, קרוטונים שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. . מתכונים דומים: סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, סלט קיסר בגריל עם רוטב סלט קיסר קל, ו סלט פסטה עוף קיסר עם רוטב קיסר קל.
הוראות
נקה היטב את החסה ועטוף במגבות נייר לספוג לחות. מקררים עד פריך, לפחות 1 שעה או יותר.
בקערה או צנצנת לשלב שמן, חומץ, רוטב ווסטרשייר, מלח, חרדל, שום ומיץ לימון.
לפנק ביצה על ידי חימום 3 כוסות מים לרתיחה. טיפה ביצה (עדיין פגז) ולתת לעמוד 1 דקה.
הסר ביצה מהמים ולתת להתקרר. לאחר מקורר סדק פתוח להקציף ביצה לתוך ההלבשה.
להקציף עד מעורבב ביסודיות.
מחית כמות רצויה של אנשובי וקציף אותם לתוך ההלבשה. אם תרצה לשים בצד כמה לקישוט.
כדי להרכיב, מניחים עלי חסה קרועים בקערה גדולה.
יוצקים רוטב על החלק העליון ולזרוק קלות.
מוסיפים את הגבינה המגוררת, קרוטונים שום ופלפל טחון טרי, לזרוק.