קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מטבחיםאמריקאי
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט קיסר בסיסי הטוב ביותר

סלט קיסר בסיסי הטוב ביותר
עם כפית נסו סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, סלט קיסר בגריל עם רוטב סלט קיסר קל, ו סלט פסטה עוף קיסר עם רוטב קיסר קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור קרוטונים: מחממים תנור ל 400 מעלות
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים שמן ותבלינים יחד
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
דַק-דַק-
3
לזרוק קוביות לחם עם תערובת שמן
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
דַק-דַק-
4
מניחים קוביות לחם על מחבת סדין באופן שווה
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מבשלים 20 דקות או עד חום זהוב, מתהפך קרוטונים חצי דרך כדי לפנק את הביצה: בזהירות למקם ביצה במים רותחים, רק מכסה את הביצה.כבה חום ולתת לשבת במשך 1 דקה.מיד להסיר ביצה מן הביצה מים חמים ולתת מגניב באמבט קרח.הרכבת הסלט: בקערה גדולה, שום מחית, מלח, אנשובי, כוסברה קצוצה וחרדל עם 2 מזלגות כדי ליצור משחה עבה, העונה עם פלפל שחור טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
קרוטוניםקרוטונים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לפצח ביצה מפונקת לתערובת ולהכות בקצרה, להוסיף את מיץ לימון ולהכות עד חלקה
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
לאט להוסיף את שמן הזית תוך המשך להכות תערובת עם מזלג צריך להיות עקביות קלה, שמנת
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8
מוסיפים את תערובת הגבינה המגורדת ומערבבים לשלב
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
להתלבש בעדינות את עלי רומיין על ידי גלגול העלים בקערה עם ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מניחים כל עלה על מגש עם כף למעלה
11
מניחים את קרוטונים בקערה עם שאריות ההלבשה ומערבבים בקצרה.כפית קרוטון ותערובת רוטב לתוך כל אחד מעלי הרומיין, באותה מידה
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מקשטים עם כמה עלי כוסברה וחלפנוס פרוס
מרכיבים שתצטרך
חלפיניו פרוסיםחלפיניו פרוסים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
13
מתבלים בפלפל שחור סדוק ומגישים.אפשר לאורחים לתפוס את העלה ביד או להציע להם סכין ומזלג
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד