סלט קיסר יום ראשון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט קיסר יום ראשון. מנה אחת מכילה 958 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שמן זית, צלפים, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו בראנץ ' ראשון: סלט קיסר עם ביצים עלומות, סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, ו סלט קיסר בגריל עם רוטב סלט קיסר קל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף גדול resealable מזון אחסון שקית פלסטיק. למעלה עם מרכיבים במרינדה. להכניס למקרר 30 דקות.
מחממים תנור ל 149°. גיליון עוגיות קו עם רדיד.
חותכים באגט לקוביות 1 אינץ'. בקערה גדולה, לזרוק עם מרכיבים קרוטונים הנותרים.
מעבירים קוביות לחם לסדין עוגיות.
אופים 25 עד 35 דקות או עד פריך.
הסר מהתנור; להפריש להתקרר.
מחבת גריל חום מעל חום בינוני גבוה עד חם. לבשל עוף 8 עד 10 דקות, הופך פעם אחת, עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה ביותר הוא לחתוך (לפחות 74°). (זמן הבישול תלוי בעובי החתיכות.)
להעביר עוף חיתוך הלוח; לתת לעמוד בעת ביצוע ההלבשה.
בינתיים, למקם מרכיבים ההלבשה בצנצנת קטנה עם מכסה. כיסוי; לנער עד בשילוב. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
בקערת סלט גדולה, מניחים חסה, אבוקדו, עגבניות וצלפים.
חותכים עוף לרצועות; מוסיפים לסלט.
הוסף את רוב קרוטונים. באמצעות מקלף ירקות, לגלח גבינת פרמזן לרסיסים על סלט.
להוסיף רוטב; לזרוק עם הידיים או מלקחיים עד שהכל מצופה באותה מידה.
מגישים עם גבינת פרמזן נוספת קרוטונים לפי הטעם.