קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות55
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט קיסר סינטה

סלט קיסר סינטה
סלט קיסר סינטה המתכון מוכן בתוך כ 15 דקות והוא בהחלט סופר חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מתכון זה מכין 6 מנות עם 522 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רומיין קרוע, מיץ לימון, לחם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ורוד אדמונית פופקורן כדורי כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. ציון זה הוא סופר. נסו סלט קיסר סינטה קל, סלט קיסר עוף עם קרוטוני שום {ורוטב קיסר קל}, ו סלט קיסר בגריל עם רוטב סלט קיסר קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סטייק בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת. בקערה שלבו את רוטב הסלט, החרדל ומיץ הלימון; מניחים בצד 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים את תערובת ההלבשה שנותרה על הסטייק. חותם שקית ושומרים במקרר במשך שעה 1, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
3
מברישים את שני צידי הלחם עם 1/4 כוס מתערובת ההלבשה השמורה. צולים לחם, לא מכוסה, על אש בינונית במשך 1-2 דקות מכל צד או עד שהוא קלוי קלות. עוטפים בנייר כסף ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
מסננים וזורקים את המרינדה. סטייק גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 5-8 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145; בינוני, 160*; כל הכבוד, 170 גרם).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מניחים רומיין ועגבנייה על מגש הגשה. פורסים סטייק באלכסון; מסדרים מעל סלט.
מרכיבים שתצטרך
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
6
מגישים עם לחם קלוי ותערובת ההלבשה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות מרלו הר פיל יקב או. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -40 דולר לבקבוק.
יקב הר הפילים מרלו
יקב הר הפילים מרלו
עור, פרחוני, פירותי