סלט קיסר עוף בגריל
המתכון סלט קיסר עוף בגריל יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 7 שעות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 814 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לך אבקת ג'לטין, גזר גדול, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו סלט קיסר עם עוף בגריל קיסר, סלט קיסר עוף בגריל, ו סלט קיסר עוף בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
שים את העוף, סלרי, עלי דפנה, גזר ובצל בסיר גדול. מכסים במים, מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים במשך 6 שעות, ברפרוף את החלאות. מסננים ושומרים את העוף והמניות, משליכים את הירקות והארומטיקה. באמצעות מלקחיים, לבחור את הבשר מהעוף ושמורה. (חלופה להכנת ציר עוף מאפס היא להשתמש 1 ליטר מוכן עוף עוף עוף עוף עוף צלוי.)
למדוד 1 כוס של המניה ולשים אותו בתבנית אפייה 8 על 8 על 2 אינץ'.
הוסף את הג ' לטין ולאפשר לו לפרוח במשך 5 דקות.
למדוד 3 כוסות יותר של מלאי ולהביא לרתיחה בסיר.
מוסיפים את זה לתבנית האפייה ומקציפים בעדינות להמיס את הג ' לטין.
מוסיפים את בשר העוף משך, פרמזן, שום, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום וביצים למרק ותערובת ג ' לטין. לסדר את הביצים, פטרוזיליה ופלפל פתיתים בצורה יפה.
צ ' יל לפחות 8 שעות, או לילה. גם לצנן גיליון אפייה rimmed מעט גדול יותר מאשר צלחת האפייה.
הפעל את האספיק על ידי הצללה צלחת האפייה במים חמים, הצבת גיליון אפייה מקורר על גבי היפוך. השתמש חותך פיצה לחתוך את האספיק לקוביות 2 על 2 אינץ ' יפות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
עבור קרוטונים בגריל רומיין: מחממים גריל או מחבת גריל על חום גבוה עד חם מאוד.
תחתכי את הבגט בעדינות על ההטיה. תצטרך שמונה פרוסות בעובי 1/8 אינץ'. שמור את הבאגט שנותר לשימוש נוסף.
שים את פרוסות הלחם בקערה גדולה וזרוק עם כמה טפטוף של שמן זית, כמה פירורים של פרמזן מגורר ושום טחון. תניח בצד.
לשפשף את חתיכות רומיין עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
גריל רומיין במשך כ 4 דקות בכל צד; בחוץ צריך להיות נבול וחרוך, מבפנים מאודה אבל פריך. גריל את פרוסות הלחם עד קלוי בכל צד.
מעבירים את הרומיין ואת קרוטונים לצלחת גדולה או קרש חיתוך מחדש העונה עם קצת שמן זית, לסחוט מיץ לימון ומלח ופלפל.
באמצעות מלקחיים וסכין, לחתוך את הרומיין. צלחת עם 2 קרוטונים ו 2 קוביות של אספיק. האספיק יימס בזמן שאתם אוכלים! מממממ!
מתכון זה נוצר על ידי מתחרה במהלך תחרות בישול. מטבחי רשת המזון לא בדקו אותו לשימוש ביתי, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות שום ייצוג לגבי התוצאות.