סלט קיץ קינואה
. אם יש לך כוסברה, מלח ים, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה יוצא מן הכלל. נסו סלט קינואה קיץ, סלט קיץ עם קינואה, ו סלט קינואה ברביקיו קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר; מוסיפים קינואה לבנה וקינואה אדומה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד המים נספגים, 15 דקות. הגדר קינואה בצד כדי להתקרר בזמן שאתה להשלים את השלבים הנותרים.
מערבבים בצל אדום, פלפל אדום, פלפל צהוב, מלח ים ופלפל שחור יחד בקערה. מערבבים בקינואה לבנה ואדומה.
להקציף שמן זית ומיץ ליים יחד בקערה נפרדת; לשפוך על תערובת קינואה. מערבבים למעיל.
מוסיפים כוסברה ומערבבים לשלב. מכסה סלט ומקרר עבור טעמים להתמזג, לפחות 4 שעות.