סלט קיץ של טונה צרובה, שעועית לימה ועגבניות
סלט קיץ של טונה צרובה, שעועית לימה, ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם סטייקים טונה, מים, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שעועית לימה צרובה עם זרעי דלעת קלויים, שעועית לימה עם עגבניות ושמיר, ו סוקוטש של תירס טרי, שעועית לימה, עגבניות ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שעועית לימה; מבשלים 20 דקות או עד מכרז.
מוסיפים חומץ ושמן, משליך היטב.
להביא 4 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שעועית ירוקה ושעווה צהובה; מבשלים 7 דקות או עד לפריך.
מסננים ומשלבים שעועית לימה, שעועית ירוקה, שעועית שעווה צהובה, עגבניות ובזיליקום בקערה גדולה.
מפזרים 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל; להפריש.
מעיל שני הצדדים של טונה עם ספריי בישול; מפזרים עם הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל.
מניחים טונה על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
חותכים כל סטייק לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ'; לסדר על תערובת שעועית.
הערה יין: היין המושלם לסלט קיץ צריך להיות מרענן ופריך, ובמקביל מסוגל לעמוד ב" בשריות " של הטונה בגריל והחומציות הטבועה בעגבניות. הבחירה האהובה עליי מגיעה מצרפת: סאנסר. (Sancerres תמיד עשויים מענבי סוביניון בלאן.) נסה את פסקל Jolivet Sancerre 2003 (עמק לואר, צרפת, $25), שהוא נמרץ, טרי, ומלא טעמים הדר. - קארן מקניל .