המתכון סלט קצוץ איטלקי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה מנות ראשונות יש 160 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חסה, מוצרלה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט איטלקי קצוץ, סלט קצוץ איטלקי, ו סלט קצוץ איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף יחד חומץ, שום, אורגנו, מלח, פלפל וסוכר. בהדרגה לטפטף בשמן, לטאטא כל הזמן, עד ההלבשה הוא מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
הפוך סלט: בקערה גדולה, לשלב חסה, מוצרלה, פלפלים אדומים ופלפלוניני קלויים, זיתים, סלמי, בזיליקום ובצל; לזרוק בעדינות לשלב. ממש לפני ההגשה, יוצקים רוטב על סלט וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ