סלט קצוץ איטלקי
המתכון סלט קצוץ איטלקי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה מנות ראשונות יש 160 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חסה, מוצרלה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט איטלקי קצוץ, סלט קצוץ איטלקי, ו סלט קצוץ איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד חומץ, שום, אורגנו, מלח, פלפל וסוכר. בהדרגה לטפטף בשמן, לטאטא כל הזמן, עד ההלבשה הוא מעורב היטב.
הפוך סלט: בקערה גדולה, לשלב חסה, מוצרלה, פלפלים אדומים ופלפלוניני קלויים, זיתים, סלמי, בזיליקום ובצל; לזרוק בעדינות לשלב. ממש לפני ההגשה, יוצקים רוטב על סלט וזורקים למעיל.