סלט קציר קליפורניה
סלט קציר קליפורניה הוא ללא חלב ופסקאטריאן הר העבודה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 228 קלוריות. מתכון זה משמש 16. מתכון זה מ טעם הבית דורש אטריות צ'או מיין, אטריות ראמן, צימוקים ובצל ירוק. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 26%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט קוב קליפורניה, סלט סושי קליפורניה, ו סלט קוב קליפורניה.
הוראות
בקערה גדולה שלבו חסה, ענבים ושרימפס. שוברים אטריות ראמן לחתיכות קטנות (שומרים את חבילת התיבול לשימוש אחר); מוסיפים לסלט עם אטריות צ ' או מיין, צימוקים, בצל ואגוזי מלך.
מזלפים רוטב; לזרוק למעיל.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה]()
טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי וייחודי לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים בניואנסים קלים של טוסט. על החיך, הוא מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.