סלט ראובן
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך חמוצים, גבינה שוויצרית, קטשופ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו סלט ראובן כפרי, סלט ראובן לבבי, ו סלט פסטה ראובן (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את גרגרי השיפון בקערה גדולה של מים קרים לפחות 8 ועד 16 שעות.
מסננים את גרגרי השיפון במסננת דקה או מסננת קטנה ספון להגדיר בכיור.
יוצקים את גרגרי השיפון לסיר גדול, מכסים במים בכמה סנטימטרים, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מכרז, על 1 שעה 15 דקות.
לנקז שוב כי מסננת או מסננת, ואז לרוץ מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול.
חותכים את ראש הכרוב לשניים.
חותכים את הליבה עבה, פירמידה בבסיס של כל מחצית. הגדר את הצד לחתוך חצאים למטה על קרש החיתוך; לעשות פרוסות דקות במקביל לנקודה לשעבר של הליבה עד בלב הכרוב. להפריד את הגזרים אחד מהשני ולזרוק אותם בקערה גדולה עם המלח. מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
יש לשטוף את הכרוב כדי להיפטר מלח עודף, ולאחר מכן לסחוט אותו על ידי חופנים כדי להסיר כל עודף מים. זרוק את החופן הזה לתוך קערת הגשה גדולה כמו שאתה הולך.
יוצקים את פירות יער שיפון מבושל, פסטרמה חתוכה, וגבינה. לזרוק היטב.
לטאטא את המיונז, חמוצים להתענג, וקטשופ בקערה קטנה; להקציף בחומץ.
יוצקים את הרוטב הזה על הסלט וזורקים אותו.
הפוך קדימה: חנות, מכוסה, במקרר עד 3 ימים.לחסוך זמן: השתמש 2/3 כוסות פירות יער שיפון מבושל להשמיט ובישול דגנים גלם.שף את זה!* הפעל את חצאי כרוב לחתוך למטה מנדולינה עם להב 1/8 אינץ ' לעשות רצועות דקות לחלוטין. השתמש במגן הבטיחות כדי להגן על האצבעות שלך.הערות בודקי * שקול את זה כריך ראובן קלאסי בקערה-או צלב בין כריך וסלט כרוב.* לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לקנות את הבשר וגבינה בלוחות יחיד, עבה מן הדלפק המעדנייה, ואז קוביות אותם בבית, ולא מנסה לעבוד עם פרוסות דק דק דק דק דק, נייר.
Reprinted from Grain Mains: 101 מפתיע ומספק מתכוני דגנים מלאים לכל ארוחה של היום על ידי ברוס ויינשטיין ומארק Scarbroough. זכויות יוצרים © 2012 by Bruce Weinstein And Mark Scarbough. צילום: טינה רופ. פורסם על ידי Rodale, Inc.