סלט רוטבגה
סלט Rutabaga דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 289 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם חומץ תפוחים, פלפל קאיין, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. מתכונים דומים: רוטבגן וסלט תפוחי אדמה, סקווש אצטרובל וסלט רוטבגה עם רוטב חלבון רוזמרין כתום שמנת, ו עוגת לפת.
הוראות
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית הספינה; להביא לרתיחה.
מוסיפים את לפת ולקיטור עד למכרז בלבד, כ -10 דקות.
להביא 2 כוסות מים 1 כף שמן צמחי לרתיחה בסיר.
הסר מהחום ומערבבים בקוסקוס. לכסות ולתת לעמוד עד המים נספגים, על 14 דקות; מוך עם מזלג.
להקציף שמרים תזונתיים, 1/4 כוס שמן צמחי, חומץ תפוחים, דבש, תיבול איטלקי, אורגנו, שמיר, פלפל שחור, ופלפל קאיין בקערה גדולה.
מערבבים קוסקוס ו rutabaga לתוך ההלבשה שמרים תזונתיים. מתבלים במלח.