סלט Romanesco עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 139 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך אנשובי, עלי פטרוזיליה, צלפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלט רומנסקו וכרובית במרינדה, רומנסקו ברוקולי וקנליני שעועית סלט, ו סלט Romanesco & Radicchio חם עם שאלות וינאי מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את ראשי romanesco לרבעים, גבעול לקצה.
מרכיבים שתצטרך
Romanesco
2
חותכים את הליבה הקשה וכל עלים ירוקים חיצוניים.
3
חותכים שוב לאורכו.
4
מניחים לתוך סל ספינת קיטור בסיר עם על סנטימטר של מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מפזרים את florets romanesco עם קצת מלח. מביאים מים לרתיחה. מכסים ואדים עד למכרז בלבד, כ -7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Romanesco
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
6
הסר את florets romanesco מן הספינה, במקום לתוך קערה, צמרמורת.2 דק לחתוך את הסלרי. חותכים דק את הבצל האדום, על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
Romanesco
צרור סלרי, פרוס (בערך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מניחים את פרוסות הבצל האדום בקערה ומכסים במים. זה ייקח את בצל-y קצה את הבצל, מה שהופך אותו קל יותר לאכול גלם בסלט.3 לרסק את כל ציפורן השום (לא לחתוך, פשוט לרסק עם הצד השטוח של סכין שף) ולמקם בתחתית קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמה
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
שפים סכין
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מוסיפים את החומץ והמלח, מערבבים להמיס את המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(צינור גדול)
9
מוסיפים את האנשובי טחון אם משתמשים. ואז להקציף בשמן זית.4 לשבור את הפרוסות של romanesco לחתיכות קטנות יותר של פרחים.