קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

סלט רומנסקו

סלט רומנסקו
סלט Romanesco עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 139 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך אנשובי, עלי פטרוזיליה, צלפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלט רומנסקו וכרובית במרינדה, רומנסקו ברוקולי וקנליני שעועית סלט, ו סלט Romanesco & Radicchio חם עם שאלות וינאי מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את ראשי romanesco לרבעים, גבעול לקצה.
מרכיבים שתצטרך
RomanescoRomanesco
2
חותכים את הליבה הקשה וכל עלים ירוקים חיצוניים.
3
חותכים שוב לאורכו.
4
מניחים לתוך סל ספינת קיטור בסיר עם על סנטימטר של מים.  
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מפזרים את florets romanesco עם קצת מלח. מביאים מים לרתיחה. מכסים ואדים עד למכרז בלבד, כ -7 עד 10 דקות.  
מרכיבים שתצטרך
RomanescoRomanesco
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
הסר את florets romanesco מן הספינה, במקום לתוך קערה, צמרמורת.2 דק לחתוך את הסלרי. חותכים דק את הבצל האדום, על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
RomanescoRomanesco
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מניחים את פרוסות הבצל האדום בקערה ומכסים במים. זה ייקח את בצל-y קצה את הבצל, מה שהופך אותו קל יותר לאכול גלם בסלט.3 לרסק את כל ציפורן השום (לא לחתוך, פשוט לרסק עם הצד השטוח של סכין שף) ולמקם בתחתית קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מוסיפים את החומץ והמלח, מערבבים להמיס את המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(צינור גדול)(צינור גדול)
9
מוסיפים את האנשובי טחון אם משתמשים. ואז להקציף בשמן זית.4 לשבור את הפרוסות של romanesco לחתיכות קטנות יותר של פרחים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
RomanescoRomanesco
אנשוביאנשובי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מניחים לתוך קערה גדולה.  
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
מוסיפים סלרי, בצל (מרוקן מים), פטרוזיליה, צלפים וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12
הסר את שן השום מן הרוטב ולהוסיף רוטב לסלט romanesco. לזרוק למעיל עם ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
RomanescoRomanesco
13
תן להשרות לפחות 15 דקות, רצוי שעה. אפילו טוב יותר בן לילה.
14
מפזרים פלפל שחור טחון טרי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה