סלט שומשום סלמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט שומשום סלמון. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם תפוזים, פילה סלמון sockeye, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: סלמון ריחני וסלט תירס שומשום, סלמון שומשום עם סלט אטריות אורז, ו סלט כרוב שומשום עם סלמון בגריל.
הוראות
מבשלים סלמון בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, מכוסה, עד אטום, על 5 דקות. להרים ולתת מגניב.
חותכים קצוות מתפוזים. בעקבות עקומת הפרי, לחתוך את הקליפה, ולאחר מכן לחתוך קטעים חופשיים ממברנות על ידי חיתוך משני צדי כל ממברנה.
יוצקים מספיק שמן לתוך סיר גדול לבוא 1/2 ב. למעלה צדדים.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד שמדחום מטגן עמוק רושם 36
להקציף ביצה עם 1 כף. מים.
מברשת זכתה טון עם ביצה לשטוף משני הצדדים, ואז מפזרים בנדיבות עם זרעי שומשום. מטגנים בקבוצות קטנות עד שזהוב ונפוח.
מסננים על מגבות נייר ומפזרים מלח לפי הטעם.
לזרוק כרוב, אפונה שלג, תפוזים( לא מיץ), בצל ירוק, וכוסברה בקערה גדולה עם שני שלישים של ההלבשה. לחלק בין הצלחות.
הסר את העור מן הסלמון לגרד את השכבה האפורה מתחת. לפרוץ 2-in. נתחים ומסדרים, יחד עם פרוסות אבוקדו, על ירקות.
טפטוף שניהם עם נשאר ההלבשה. לפזר עלי כוסברה על גבי ומגישים עם שבבי טון וון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.