סלט שוק חקלאי סתיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט השוק של חקלאי הסתיו. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך זרעי רימון, שמן אגוז, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו סלט שוק חקלאי, סלט פסטה בשוק החקלאי, ו סלט תירס בשוק החקלאי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450°f. סקווש לזרוק, oliveoil, ופלפל אדום מרוסק על גיליון אפייה largerimmed.
מפזרים מלח גס. צלי 15 דקות. באמצעות מרית, להפוך סקווש מעל. צלי עד הקצוות מתכנסים ודלעת היא מכרז, על 15minutes יותר.
מפזרים גס salt.DO קדימה: ניתן לעשות 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
להקציף מיץ תפוזים, שמן אגוז, ומיץ לימון בקערה רדודה גדולה. העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מוסיפים ארוגולה, אגוזי מלך, זרעי רימון; מעיל tossto. העונה לפי הטעם עם coarsesalt ופלפל. כפית חמה או חדרבטבעייםעל סלט.
טפטוף מולסה רימונים ומגישים.
* סירופ רימונים עבה; זמין בכמה סופרמרקטים ובמרכולים באמצע, ומ adrianascaravan.com.