סלט שליו פריך מעושן
אם יש לך מים, ויסקי, נתחי היקורי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ביצי שליו En Cocotte עם כרישה, קישואים Julienned ועישן, מתאבנים ביצי שליו עם סלמון מעושן, אבוקדו ומלפפונים חמוצים, ו פורל מעושן, בייגל פריך וסלט אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות גושי עץ במים 1 שעה.
שלב שמן בוטנים הבא 3 מרכיבים בשקית ניילון zip-top חובה כבדה; להוסיף שליו. חותם וצנן 1 שעה, פונה מדי פעם.
הסר שליו מן המרינדה, השלכת המרינדה.
הכן אש פחם במעשן; תן לשרוף 15 עד 20 דקות.
מסננים גושי עץ ומניחים על גחלים.
מקום מחבת מים במעשן; להוסיף מים לעומק קו מילוי.
מניחים שליו על מדף מזון נמוך; לכסות עם מכסה מעשן. תעשן 25 עד 30 דקות.
מערבבים יחד קמח והבא 3 מרכיבים בקערה קטנה רק עד מעורבב.
יוצקים שמן צמחי לעומק של 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; שמן חום ל 37
החזק שליו על ידי הרגליים, לטבול לתוך הבלילה, ציפוי ביסודיות. שליו מטגנים בקבוצות בשמן חם 2 עד 3 דקות או עד הזהב.
לזרוק ירקות עם רוטב בורבון 1/4 כוס; מקום על צלחות הגשה בודדות. למעלה כל אחד עם שליו; לחלק פרוסות אגס והמרכיבים הנותרים באופן שווה בין סלטים.