קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט שליו פריך מעושן

סלט שליו פריך מעושן
אם יש לך מים, ויסקי, נתחי היקורי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ביצי שליו En Cocotte עם כרישה, קישואים Julienned ועישן, מתאבנים ביצי שליו עם סלמון מעושן, אבוקדו ומלפפונים חמוצים, ו פורל מעושן, בייגל פריך וסלט אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות גושי עץ במים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
שלב שמן בוטנים הבא 3 מרכיבים בשקית ניילון zip-top חובה כבדה; להוסיף שליו. חותם וצנן 1 שעה, פונה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
הסר שליו מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
שליושליו
4
הכן אש פחם במעשן; תן לשרוף 15 עד 20 דקות.
5
מסננים גושי עץ ומניחים על גחלים.
6
מקום מחבת מים במעשן; להוסיף מים לעומק קו מילוי.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים שליו על מדף מזון נמוך; לכסות עם מכסה מעשן. תעשן 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
8
בואו לעמוד 30 דקות.
9
מערבבים יחד קמח והבא 3 מרכיבים בקערה קטנה רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
יוצקים שמן צמחי לעומק של 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; שמן חום ל 37
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
11
החזק שליו על ידי הרגליים, לטבול לתוך הבלילה, ציפוי ביסודיות. שליו מטגנים בקבוצות בשמן חם 2 עד 3 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
12
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
13
לזרוק ירקות עם רוטב בורבון 1/4 כוס; מקום על צלחות הגשה בודדות. למעלה כל אחד עם שליו; לחלק פרוסות אגס והמרכיבים הנותרים באופן שווה בין סלטים.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ירוקירוק
שליושליו
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
14
מגישים עם נשאר ההלבשה.