זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 35 דקות. אם יש לך שעועית, שעועית חומוס, אדממה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Edamame-סלט שעועית, סלט שעועית אדאמה, ו Edamame-סלט שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים תירס קפוא; מבשלים ומערבבים עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם, כ 5 דקות. מערבבים בצל חתוך; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס קפוא
בצל
3
מערבבים edamame, שעועית שחורה, שעועית גרבנזו, פלפל אדום קלוי, מלח ים וכמון לתערובת תירס; לבשל ומערבבים עד מחומם דרך, 3 עד 5 דקות.