סלט שעועית לבנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט שעועית לבנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 81 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אם יש לך ויניגרט לימון, שעועית כגון מרהיב בצפון, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שעועית ירוקה, שעועית צהובה וסלט עגבניות עם ויניגרט בלסמי לבן, סלט שעועית לבנה, ו סלט שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה להשרות שעועית במים קרים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' לפחות 6 שעות ועד 1 יום.
שעועית ניקוז. בסיר 3 x 4-quart לכסות שעועית עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' ומבשלים עד מכרז, 1 עד 1 1/4 שעות. לאחר כ -45 דקות, שעועית העונה עם מלח.
מסננים שעועית במסננת ומעבירים לקערה. מערבבים בעדינות ויניגרט לתוך שעועית חמה. שעועית ניתן להכין עד לנקודה זו 1 יום קדימה מקורר, חשוף, לפני להיות מקורר, מכוסה.
פרוסת סלרי בצלים ירוקים דק. קוצצים פטרוזיליה ושום בשר טחון.
מוסיפים סלרי, בצל ירוק, פטרוזיליה, שום, עירית, טרגון שעועית ומערבבים מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים שעועית חמה או בטמפרטורת החדר.