סלט שעועית עם שקדים ופקורינו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שלושה סלט שעועית עם שקדים פקורינו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 130 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, שקדים חתוכים, שעועית לימה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 66%. נסו Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו), סלט פקורינו ושעועית, ו סלט פול עם פקורינו (מתכונים דומים).
הוראות
מיון לשטוף שעועית לימה; מקום בסיר קטן. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל שעועית, ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד מכרז.
מבשלים שעווה ושעועית ירוקה במים רותחים 5 דקות או עד למכרז.
מסננים ולצלול שעועית לתוך מי קרח; לנקז.
מערבבים לימה, שעווה, שעועית ירוקה בקערה גדולה.
מוסיפים חומץ, שמן זית, מלח ופלפל; זורקים היטב. למעלה עם גבינה ושקדים חתוכים.