סלט שעורה ים תיכוני הוא טבעוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם אגוזי מלך, שעורה פנינה, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט שעורה ים תיכוני, סלט חצילים ושעורה ים תיכוני, ו סלט חצילים ושעורה ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 2 1/4 כוסות מים ושעורה לרתיחה בסיר. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים במשך 25 דקות או עד מכרז ונוזל נספג כמעט. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים קליפת לימון, מיץ לימון, שמן זית וחרדל בקערה; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים שעורה, שומר, והבא 6 מרכיבים (דרך שעועית); לזרוק בעדינות. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.