קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות21
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט שף צמחוני

סלט שף צמחוני
סלט שף צמחוני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 378 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך פטריות, גרעיני חמניות קלויים, גבינת צ'דר חדה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. נסו מנה בהשראת שף, איכות חברתית: דלעת ממולאת שעורה צמחונית, מרוץ השף: השף לפגוש רובין, היא לא שום פעמון הדרומי, ו מרוץ שף: לפגוש סטן, ילד המתופף הפך שף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס.זורקים את הפטריות עם 2 כפות שמן זית, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם על תבנית עם נייר אפייה. צולים עד שהם רכים וזהובים, בערך 12 דקות. בינתיים שמים את הביצים בסיר ומכסים במים קרים; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את שעועית השעווה ומסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שעווהשעועית שעווה
3
מסננים ואז שוטפים את הביצים והשעועית מתחת למים קרים. מקלפים ורבע את הביצים; מניחים בצד. זורקים את השעועית עם 1 כפית חומץ וקורט כל אחד ממלח ופלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
שלב שליש מהפטריות, הטופו שנותר, 3 כפות חומץ ו -1 כף שמן זית, היוגורט, 3/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם במעבד מזון ופירה. זורקים עם הירוקים; מתבלים במלח ופלפל. מחלקים בין קערות. למעלה עם שאר הפטריות והטופו, הביצים, השעועית, הסלק, הגבינה וגרעיני החמניות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ירוקירוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
צילום: ג ' סטין ווקר