סלט שרימפס ואבוקדו
אם יש לך has אבוקדו, שאלוט, אשכולית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שרימפס, תירס & סלט פסטה אבוקדו קליפורני & טיול אבוקדו יכול, סלט אבוקדו ושרימפס, ו סלט אבוקדו שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את זרעי הדלעת בצלחת עוגה או על תבנית אפייה קטנה ואופים במשך 3 דקות, או עד קלוי קלוי קלוי.
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב 3 כפות של שמן זית עם מיץ ליים, שאלוט וכוסברה. באמצעות סכין חדה, לקלף את האשכולית, להסיר את כל הדגש הלבן המריר. עבודה מעל הקערה, לחתוך בין הממברנות לשחרר את קטעי האשכוליות לתוך הקערה. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך הקערה; להשליך את הממברנות. מקפלים בעדינות את האבוקדו ומתבלים במלח ופלפל.
במחבת בינונית, מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את השרימפס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום מתון, משליכים את השרימפס עד שהם מכורבלים וורודים, בערך 4 דקות.
סדר את החסה על מגש. בעזרת כפית מחוררת, הרימו את האשכולית והאבוקדו מהוויניגרט הדרים והתפשטו בעדינות על החסה.
מוסיפים את השרימפס לויניגרט וזורקים למעיל. מסדרים את השרימפס על הסלט ומטפטף את רוטב ההדרים הנותר על גבי. לפזר את זרעי דלעת קלוי על גבי ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.