סלט תאילנדי בריאות עם רוטב בוטנים דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האסייתית הזאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו את בולגור, פפר, אדממה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 86%. מתכונים דומים: סלט תאילנדי עם רוטב בוטנים, סלט תאילנדי עם רוטב בוטנים, ו סלט קראנץ ' תאילנדי עם רוטב בוטנים.
הוראות
1
בסיר בינוני, להביא מרק רותחים; להוסיף בולגור מבושל. חזור לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים כ 15 דקות או עד bulgur הוא מכרז ואת רוב הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
ניקוז במידת צורך. בינתיים, להכין edamame על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
3
להעביר בולגור ו edamame לקערה גדולה; מערבבים פלפל מתוק, גזר, בצל אדום, כוסברה.
תאילנדי ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. המאמר Chenin Blanc עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.