סלט תירס ושעועית קלוי
אם יש לכם חומץ תפוחים, חסה קרחון, שעועית כליות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו שעועית ירוקה, תירס קלוי וסלט שעועית שחורה, מתובלן שלוש שעועית וסלט תירס קלוי, ו שעועית שחורה וסלט תירס קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני גבוה. לשפשף את התירס עם 1 כף שמן קנולה ועונה עם מלח ופלפל.
מניחים את התירס על הגריל ומבשלים עד חרוך קלות כתמים ואת התירס הוא התחמם, 10 to12 דקות.
הסר מהחום, וכאשר קריר מספיק כדי להתמודד, לחתוך את הגרעינים מן הצ ' יף. שמור 1 האוזן של תירס לשימוש נוסף, כגון Round 2 מתכון תירס דולר כסף מטוגן.
בקערה גדולה, לטאטא יחד חומץ סיידר, שום, פלפל קאיין ושמן קנולה הנותרים.
מוסיפים את השעועית והבצל, וזורקים למעיל. מילואים 1 כוס שעועית תערובת לשימוש נוסף, כגון עגול 2 מתכון תירס דולר כסוף Fritters.
מערבבים את החזיר, פטרוזיליה, פלפלים ירוקים וגרעיני תירס לתוך תערובת השעועית. מתבלים במלח ופלפל.
הסר את העלים החיצוניים של ראש החסה.
מגישים את הסלט גורף לתוך כוסות של עלי חסה.