קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות70
מגזין

סלט תלת-צבע עם פריקו קרקרים וקיסר

סלט תלת-צבע עם פריקו קרקרים וקיסר
סלט תלת-צבעוני עם פריקו קרקרים וקיסר הוא מנה עיקרית המגישה 6. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, ופסקטרי מכיל 277 קלוריות, 21 גרם חלבון ו-17 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, פרמזן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 80%. הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: סלט טרי קולור, סלט תלת קולור עם שומר, ותלת צבע עוף.

הוראות

1
להכנת הרוטב: קוצצים ומשוחים את השום עם האנשובי והמלח עד ליצירת משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מוסיפים את העיסה לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החומץ, החרדל, מיץ הלימון, רוטב ווסטרשייר, הרוטב החריף והרבה פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4
מערבבים היטב.
5
טורפים פנימה את שמן הזית בהדרגה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים את הגבינה וטורפים שוב. מניחים את הרוטב בצד למשך שעה או יותר (אם למשך הלילה, מקררים את הרוטב ומביאים אותו לטמפרטורת החדר כשעה לפני ההגשה). עושה בערך 1 כוס. (אפשר לשים את כל המרכיבים בצנצנת, לכסות היטב במכסה ולנער כדי להתערבב. זוהי דרך מצוינת לאחסן את הרוטב).
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מחממים מחבת נון-סטיק בגודל 8 אינץ' על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מפזרים 6 כפות מהגבינה למחבת כך שתיצור שכבה דקה תחרה שממלאת את תחתית המחבת. הגבינה תבעבע במחבת. כשהצד העליון של הגבינה הגיע לצבע זהוב בהיר, לאחר 3 עד 4 דקות, מסירים את המחבת מהאש ומניחים לגבינה להתמצק במשך דקה. הופכים בזהירות את הגבינה בעזרת מרית, מחזירים לאש ומבשלים עד שהגבינה מזהיבה משני הצדדים, כדקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מסירים את הקרקר ומרוקנים אותו על נייר סופג כדי לספוג עודפי שומן. נגבו את המחבת עם נייר סופג וחזרו על התהליך 5 פעמים נוספות עם שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בקערה גדולה משלבים את האנדיב, הרדיצ'יו והארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
אנדיבאנדיב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מטפטפים מספיק רוטב מלמעלה כדי לצפות קלות את העלים (ייתכן שלא תצטרכו את כל הרוטב). לזרוק כדי לצפות את העלים בצורה אחידה. מסדרים את העלים על צלחות הגשה.
6
מפזרים מעט פרמזן על כל סלט. מחלקים כל קרקר ל-2 או 3 חתיכות ומקשטים בהם את הסלטים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
לכריכהלכריכה
7
מגישים מיד.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.