קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

סלט תפוזים

סלט תפוזים
סלט תפוזים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המתאבנים שלכם. מתכון זה מספיק ל-10 מנות. תמורת 56 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 5 גרם שומן , וסך הכל 241 קלוריות . אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. אם יש לכם חתיכות אננס, תמצית וניל, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -4 שעות ו-10 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 28% , וזה די גרוע. סלט אבוקדו ותפוז עם רוטב תפוז-ג'ינג'ר , ראווה קסארי תפוז - חלווה סולת בטעם תפוז - נוואראטרי נאיבדיאם , וסלט אטריות תפוזים אסייתי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בסיר בינוני על אש נמוכה, ערבבו את הביצה, הסוכר, הקמח, חצי קופסת אננס, המרגרינה ותמצית הוניל. בשלו באיטיות וערבבו עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
יוצקים לתבנית בגודל 8x8 אינץ'.
3
ערבבו פנימה את הציפוי המוקצף. קררו במקרר במשך שעה, או עד שהתערובת יציבה.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
4
ממיסים את תערובת הג'לטין בטעם תפוז במים רותחים. מוסיפים את המים הנותרים ומערבבים. מצננים במקרר במשך שעה, או עד שהתערובת סמיכה אך לא יציבה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי דובדבניםג'לי דובדבנים
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
5
מערבבים את הבננות והאננס הנותר לתוך הג'לטין.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
6
מורחים מעל התערובת שבתבנית. מצננים במקרר 3 שעות, או עד שהתערובת יציבה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים