קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה אדום

סלט תפוחי אדמה אדום
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. אם יש לך מלח ופלפל, סלרי, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: ברמונדי בעל עור פריך עם סלט שומר הדרים, מחית תפוחי האדמה הטובה ביותר בגוון אדום, ו מחית תפוחי אדמה בגוון אדום.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
3
לנקז ולהגדיר במקרר להתקרר.
4
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה ומיד להסיר מהחום. מכסים ונותנים לביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
הסר מים חמים, מגניב, לקלף וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
6
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
8
קוצצים את תפוחי האדמה המקוררים, משאירים את העור על.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
9
מוסיפים לקערה גדולה, יחד עם הביצים, בייקון, בצל וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
בייקוןבייקון
בצלבצל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מוסיפים מיונז, מלח ופלפל לפי הטעם. צ ' יל במשך שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיונזמיונז