סלט תפוחי אדמה אדום
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. אם יש לך מלח ופלפל, סלרי, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: ברמונדי בעל עור פריך עם סלט שומר הדרים, מחית תפוחי האדמה הטובה ביותר בגוון אדום, ו מחית תפוחי אדמה בגוון אדום.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
לנקז ולהגדיר במקרר להתקרר.
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה ומיד להסיר מהחום. מכסים ונותנים לביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מים חמים, מגניב, לקלף וקוצצים.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
קוצצים את תפוחי האדמה המקוררים, משאירים את העור על.
מוסיפים לקערה גדולה, יחד עם הביצים, בייקון, בצל וסלרי.
מוסיפים מיונז, מלח ופלפל לפי הטעם. צ ' יל במשך שעה לפני ההגשה.