סלט תפוחי אדמה אדום בגריל עם בייקון-ויניגרט גבינה כחולה
סלט תפוחי אדמה אדום בגריל עם בייקון-גבינה כחולה ויניגרט נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 425 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מלח, סוכר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה בגריל עם גרגיר הנחלים, בצל ירוק, ויניגרט גבינה כחולה, סלט תפוחי אדמה בגריל של ביג דדי עם גבינה ובייקון, ו בייקון - סלט גבינה כחולה עם ויניגרט יין לבן.
הוראות
מחממים גריל. לזרוק תפוחי אדמה עם 1/4 כוס שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. הגריל חתך את הצד במשך 3 דקות. תסתובב ותמשיך לצלות 2 עד 3 דקות.
מניחים מחבת בינונית על המבער בצד או הגריל וחום עד כמעט עישון.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד חום זהוב ופריך.
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר.
הסר את כל אבל 2 כפות של שומן בייקון מהמחבת.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים 1/4 כוס שמן זית, חומץ וסוכר ומבשלים עד שהסוכר מומס.
יוצקים את תערובת הבצל על תפוחי האדמה, מוסיפים את הבייקון המתפורר והפטרוזיליה וזורקים לשלב, מתבלים במלח והרבה פלפל שחור. כפית את הסלט על מגש גדול ומפזרים עם הגבינה הכחולה המתפוררת.