סלט תפוחי אדמה איטלקי של אמא
אם אתה רוצה להוסיף לרפרטואר שלך עוד 30 מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו, סלט תפוחי אדמה איטלקי של אמא עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-4 גרם חלבון, 12 גרם שומן ובסך הכל 235 קלוריות. תמורת 92 סנט למנה, תקבלו תוספת שמגישה 6. אם יש לכם סלרי, בצל, חומץ יין אדום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. 5 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זהו מתכון זול לחובבי האוכל הים תיכוני. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 85%, וזה מעולה. נסו את סלט תפוחי האדמה של אמא, סלט תפוחי האדמה של אמא וסלט תפוחי האדמה הטוב ביותר של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול, מכסים במים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ-15 דקות.
מסננים ומצננים, ואז חותכים לקוביות בגודל 1 אינץ'.
מערבבים את תפוחי האדמה, המלפפון, הסלרי, הבצל והזיתים בקערה גדולה.
טורפים יחד את שמן הזית, חומץ היין האדום ואבקת השום בקערה קטנה.
יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה והירקות; לערבב היטב. מתבלים במלח ופלפל, ואז מצננים. מערבבים שוב את סלט תפוחי האדמה לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-34 דולר לבקבוק.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.