סלט תפוחי אדמה אפוי II
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך מלח ופלפל, תפוחי אדמה, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה אפוי, סלט תפוחי אדמה אפוי, ו סלט תפוחי אדמה אפוי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מוסיפים תפוחי אדמה שלמים לסיר גדול של מים רותחים, מלוחים. מרתיחים במשך 20 דקות, או עד מכרז.
הסר תפוחי אדמה מהמים ולהניח בצד כדי להתקרר.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
לקלף קובייה מקורר תפוחי אדמה, ולהעביר לקערה גדולה.
מוסיפים בצל, מיונז, גבינה, מלח ופלפל, ומערבבים יחד עם תפוחי האדמה.
מניחים תערובת בתבנית אפייה 9x11 אינץ משומנת קלות. למעלה עם הבייקון המתפורר והזיתים.