סלט תפוחי אדמה אפוי אני
סלט תפוחי אדמה אפוי אני ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מנה צדדית. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 434 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך בייקון, זיתים, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. , שהוא מוצק. נסו סלט תפוחי אדמה אפוי, סלט תפוחי אדמה אפוי, ו סלט תפוחי אדמה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). חמאה 9x13 אינץ תבנית אפייה.
לשים תפוחי אדמה פרוסים לתוך סיר גדול, ולמלא עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק, על 10 דקות.
יחד עם זאת, במקום בייקון במחבת עמוקה גדולה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את תפוחי האדמה, גבינה, בצל, מיונז, מלח ופלפל. כפית לתבנית אפייה מוכנה. קותלי חזיר מתפוררים מלמעלה ומפזרים זיתים.
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, עד חום זהוב.