סלט תפוחי אדמה בגריל
סלט תפוחי אדמה בגריל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 170 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ויניגרט חרדל דגנים, תפוחי אדמה fingerling, פטרוזיליה שטוח עלה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה בגריל, סלט תפוחי אדמה בגריל עם פטה, שעועית ירוקה וזיתים, ו סלט תפוחי אדמה פינגרלינג.
הוראות
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה). לזרוק תפוחי אדמה עם שמן זית; מפזרים מלח ופלפל.
מקום, לחתוך צדדים למטה, על באח בישול; גריל, מכוסה מכסה גריל, 2 דקות או עד סימני גריל מופיעים.
מניחים תפוחי אדמה בשכבה אחת במרכז חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום כבד. להביא את הצדדים לסכל על תפוחי אדמה; קיפול כפול העליון ואת הקצוות בצד לאטום, מה שהופך את החבילה. תפוחי אדמה גריל, בחבילת נייר, מכוסה במכסה גריל, 15 דקות בכל צד.
הסר חבילה מגריל. חבילה פתוחה בזהירות, באמצעות מלקחיים. מגניב 5 דקות. לזרוק יחד תפוחי אדמה, ויניגרט, הבא 4 מרכיבים, ואם תרצה, בייקון.