קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

סלט תפוחי אדמה בגריל עם פלפלים ובצל

סלט תפוחי אדמה בגריל עם פלפלים ובצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה חדש בגריל עם פלפלים ובצל. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 677 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שמן קנולני, מלח ופלפל, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. נסו סלט תפוחי אדמה בגריל עם בצל ופלפלים חרוכים, סלט לחם בגריל עם פלפלים מתוקים ובצל, ו סלט תפוחי אדמה טבעוני עם פלפלים, בצל ויניגרט חרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
מברשת תפוחי אדמה עם שמן, העונה עם מלח ופלפל וגריל עד חרוך מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
לטאטא את החומץ והחרדל בקערה, ואז לאט לטאטא בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חרדלחרדל
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
להקציף במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מוסיפים את תפוחי האדמה לויניגרט, ואז מוסיפים את הפלפלים, הבצלים והפטרוזיליה, וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
תפוח אדמהתפוח אדמה
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפליםפלפלים
בצלבצל