סלט תפוחי אדמה בייקון
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו סלט תפוחי אדמה בייקון. מנה אחת מכילה 403 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -32 גרם שומן . תמורת 79 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. הוא מושלם עבור הרביעי ביולי . גשו לסופר וקנו בצל, תפוחי אדמה, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 29% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלט תפוחי אדמה בגריל עם בייקון + ויניגרט בייקון-דיז'ון , סלט בייקון וסלט תפוחי אדמה בייקון .
הוראות
מכניסים תפוחי אדמה לתנור הולנדי ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20-25 דקות או עד לריכוך.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הבייקון לנייר סופג.
מסננים, שומרים 2 כפות טפטופים.
מסננים את תפוחי האדמה. כשהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד, מקלפים וחותכים לקוביות.
מוסיפים את הבצל, החומץ, זרעי הסלרי, המלח, הפלפל, הבייקון והטפטופים השמורים; לזרוק בעדינות. מצננים לטמפרטורת החדר. מקפלים פנימה מיונז. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.