סלט תפוחי אדמה גרמני
סלט תפוחי אדמה גרמני יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא סוכר, תפוחי אדמה, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלט תפוחי אדמה גרמני חם, סלט תפוחי אדמה גרמני, ו סלט תפוחי אדמה גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה 1 כף מלח בסיר גדול לכסות עם מים קרים עד מפלס המים הוא 1 אינץ ' מעל תפוחי אדמה. הגדר מעל חום בינוני גבוה עד רותחים. להפחית את החום בינוני ומבשל עד סכין קילוף יכול להיות מוכנס לתוך תפוחי אדמה ללא התנגדות, 10-15 דקות. מסננים תפוחי אדמה ומניחים בצד.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון לצלחת מרופדת מגבת נייר, עוזב כמו הרבה שומן שניתנו במחבת ככל האפשר.
יוצקים את כל אבל על 3 כפות של שומן מן המחבת.
מוסיפים בצל למחבת עם שומן בייקון ומבשלים מעל חום בינוני עד להשחמה קלה, על 5 דקות.
בקערה קטנה, להקציף יחד חומץ, סוכר, חרדל, 2 כפיות מלח, ופלפל כדי להפוך את הרוטב.
מניחים תפוחי אדמה, בייקון, בצל, פטרוזיליה, עירית בקערה גדולה.
להוסיף רוטב ולזרוק בעדינות לשלב.
בואו לשבת במשך 10 עד 15 דקות כדי לאפשר טעמים להתיך, ולאחר מכן לשרת מיד בעוד עדיין חם.