קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות12
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה גרמני

סלט תפוחי אדמה גרמני
סלט תפוחי אדמה גרמני נטול גלוטן, וללא חלב תוספת. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 435 קלוריות. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -51 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם בייקון, סוכר, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה גרמני חם, סלט תפוחי אדמה גרמני חם, ו סלט תפוחי אדמה גרמני.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בגודל בינוני ומכסים אותם בכמות מספקת של מים כדי להאריך 2 סנטימטרים מעל פני תפוחי האדמה. ממליחים את המים ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. ממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה רכים כשהם מנוקבים במזלג, בערך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים ופורסים לסיבובים בגודל 1/4 אינץ'.
4
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. לאחר פריך, מניחים על צלחת מרופדת במגבת נייר ומתפוררים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים את השומן שניתנו, שומרים 1/4 כוס במחבת. הופכים את האש לבינונית ומוסיפים את הבצל. מבשלים עד שקיפות ורק מתחילים להשחים, בערך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מקציפים פנימה את החומץ, הסוכר, החרדל והמלח ומערבבים עד שהם סמיכים ומבעבעים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מוסיפים את תפוחי האדמה הפרוסים והבושלים וזורקים למעיל. מעליו את הבייקון המפורר ומקשטים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
8
מגישים חם.

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

דורנפלדר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, ואילו אדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. ויינגוט פריץ ווינדיש היימרשהיימר רוטנפלס דורנפלדר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
ויינגוט פריץ ווינדיש היימרשהיימר רוטנפלס דורנפלדר
ויינגוט פריץ ווינדיש היימרשהיימר רוטנפלס דורנפלדר
יין טעים מאוד, חזק של ארומה בולטת וצבע אדום כהה עשיר. יש לו טעם טעים של דובדבנים, פירות יער אדומים ושזיפים עם טאנינים הגונים וחלקים. המתיקות שלו נעימה והרמונית, מה שהופך אותה למהנה לאוהבי יינות לא יבשים מדי.בן לוויה טעים לקינוחים וגבינה, אך גם למנות ברביקיו ומעושנות. זהו גם יין להנאה וכובע לילה טעים מאוד