סלט תפוחי אדמה גרמני
סלט תפוחי אדמה גרמני נטול גלוטן, וללא חלב תוספת. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 435 קלוריות. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -51 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם בייקון, סוכר, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה גרמני חם, סלט תפוחי אדמה גרמני חם, ו סלט תפוחי אדמה גרמני.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בגודל בינוני ומכסים אותם בכמות מספקת של מים כדי להאריך 2 סנטימטרים מעל פני תפוחי האדמה. ממליחים את המים ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. ממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה רכים כשהם מנוקבים במזלג, בערך 15 עד 20 דקות.
מסננים ופורסים לסיבובים בגודל 1/4 אינץ'.
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. לאחר פריך, מניחים על צלחת מרופדת במגבת נייר ומתפוררים לחתיכות קטנות.
יוצקים את השומן שניתנו, שומרים 1/4 כוס במחבת. הופכים את האש לבינונית ומוסיפים את הבצל. מבשלים עד שקיפות ורק מתחילים להשחים, בערך 4 עד 5 דקות.
מקציפים פנימה את החומץ, הסוכר, החרדל והמלח ומערבבים עד שהם סמיכים ומבעבעים.
מוסיפים את תפוחי האדמה הפרוסים והבושלים וזורקים למעיל. מעליו את הבייקון המפורר ומקשטים בעירית.
יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג
דורנפלדר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, ואילו אדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. ויינגוט פריץ ווינדיש היימרשהיימר רוטנפלס דורנפלדר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![ויינגוט פריץ ווינדיש היימרשהיימר רוטנפלס דורנפלדר]()
ויינגוט פריץ ווינדיש היימרשהיימר רוטנפלס דורנפלדר
יין טעים מאוד, חזק של ארומה בולטת וצבע אדום כהה עשיר. יש לו טעם טעים של דובדבנים, פירות יער אדומים ושזיפים עם טאנינים הגונים וחלקים. המתיקות שלו נעימה והרמונית, מה שהופך אותה למהנה לאוהבי יינות לא יבשים מדי.בן לוויה טעים לקינוחים וגבינה, אך גם למנות ברביקיו ומעושנות. זהו גם יין להנאה וכובע לילה טעים מאוד